Be vagy csatornázva 2


Kedves Test-Vér-eim, barátaim!

A be-vagy-csatornázva első része óta eltelt több mint 3 hónap. Az események, amelyek több mint 3.000.000.000 főt zártak házi őrizetbe, gondolkodásra késztetik az embert. Vannak, akik kreativitásukat vécépapír dominó tökéletesítésére vagy konyhabútor sziklamászásra indítottak. Ezúttal had legyek kissé rendhagyó és a viccözönök mellé had adjak tanácstalan embereknek néhány kapaszkodót azokra a napokra, hetekre, hónapokra, melyekben meg kell tapasztalniuk a maradék szabadságunk elvételét.

Gondolataimat 7 pontban szeretném összefoglalni, mert a szószaporítás nem kenyerem.

1) Ne félj, tudd, hogy akár a számítógépes világban, a vírus készítő és a vírusirtó program árusító egymásra vannak utalva. A politika és a média szívesen közvetít. Több részletet a virusbolsevizmus bejegyzésem alatt találsz. 

2) Ha teheted ne maradj otthon egész nap. Bár trendi lett ma az ellenkezőjét állítani. Az ember a természet része, így minden nap töltődj egy kicsit a szabad levegőn, ne otthon sportolj, mert kint vár a tavasz, kár kihagyni! Én ilyenkor még az oktondi telefonomat is otthon felejtem.

3) Beszélgess szomszédaiddal, ismerőseiddel ha ráérsz, márpedig ráérsz, ugye? Ne pötyögj annyit, inkább beszélj, akár telefonon vagy skypeon, messengeren, stb.-n keresztül. Így emberibb.

4) Nem kell ám túl sok tévét nézned, nekem például nincs is. Napi 1 óra lelki környezetszennyezés bőven elég. Kerüld azokat a hírfolyamokat, ahol félelmet oltanak be. pl.: index. Úgy ismered fel őket, hogy a jó hír apró betűs (ha van), a rossz pedig elefánt méretű. A mellékelt képen több példát láthatsz a tudatmanipulációra.

5) Erősítsd meg a családi köteléket, most van idő rá. Bográcsolás, túra, bármi, ami közelebb hoz.

6) Gondolkozz el azon, hogy mit fogsz másképp csinálni, ha újra kiengedik a madarat a zárkából. Én biztos még nagyobb tisztelettel figyelek a környezetre, már vettem egy kerékpárt is. Lehet, hogy a pénztárban sem mászok rá az előttem álló hátára. Akikre eddig sem mertem volna a kutyámat bízni, ezután sem fogom, de még körültekintőbbnek kell lenni abban, hogy kire adja le az ember a szavazatát. Itt most személyekre gondolok, mert a pártok már rég leszerepeltek nálam. Többet ér 1 anyagilag és szellemileg független családos ember, mint 1 tucat pártkatona.

7) A világot nem válthatod meg, de jobbá teheted a közvetlen környezetedet azzal, ha szer-elemes vagy D.


Az erőszak gyökerei:
Jólét, munka nélkül,
Öröm, lelkiismeret nélkül,
Tudás, jellem nélkül,
Kereskedelem, erkölcs nélkül,
Tudomány, emberség nélkül,
Imádat, áldozat nélkül,
Politika, elvek nélkül.(Mahatma Gandhi)


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fuss felirat a vádlin

Az egyetemes magyar nyelv

Zsinóron rángatott világ