A vaj ízű margarin margójára

Elérkezett az idő, hogy lezárjam a -be vagy csatornázva- trilógiát

Talán azért, mert másokkal ellentétben, nem szeretek a falhoz beszélni. Ha valaki továbbra is eszi a maszlagot, melyet képi formában is ide biggyesztettem, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni.



A táblázat jelzi, hogy a karmester megkapta a WHO lazítási kottáját. Most ez lett a trendy. Maradj otthon, kuka...egyre melegebb van a panelban. Természetesen, bennfentesek már most tudni vélik, hogy októberben újra támad a be-szarsz. Véleményem szerint még 23.-a előtt le fog csapni, nehogy bármilyen birka csapat összepiszkítsa a Hősök terét.


Logikus gondolkodásra képtelen vagy nem hajlandó felnőtt korú honfitársaknak felteszek a táblázat alapján pár kérdést, hátha begyullad a benzingőz:

- most, hogy közel 10x annyi fertőzött van mint 03.27.-én, valóban ideje lazítani? Vagy a központ kissé berottyantott, amikor 256 fertőzött hírére elrendelte a kijárási korlátozásokat...?

- miért kell az iskolákat továbbra is zárva tartani, amikor kínai adatok alapján már látható volt februárban, hogy az időseket kellene védeni?

- elégedett vagy a magyar 12% halálozási rátával ( a regisztrált betegekre vetítve), vagy inkább a Szlovák 1,7%-ot kedvelnéd?

- Ki vállalja a felelősséget a gazdasági és erkölcsi rombolásért? A) a vírus B) a kormány C) Győrfi Pál....

Nem mindenki meri kimondani "elkúrtuk"

Én vállalom, ma is kezet fogok azzal, aki kinyújtja...


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fuss felirat a vádlin

Az egyetemes magyar nyelv

Zsinóron rángatott világ