A szőke forradalom

Szőke forradalom

Az élet úgy hozta, hogy több komoly kapcsolatom futott zátonyra, ezért kénytelen voltam, vagyok, kérdéseket feltenni. Ha nem találok kielégítő válaszokat, akkor egyre magasabbról vagyok kénytelen ezt a témát feszegetni.

Szóval hol is kezdjem, talán vissza a múltba, a polgári házasság bevezetésével, majd az egyházi házasság ez alá értékelésével elindult Európa egy rossz úton, a családok bomlasztásának tudatos terve mentén. Mivel a család a nemzet sejtje, ezért kijelenthető, hogy ez igazából kezdetben a nemzetek bomlasztására irányuló terv volt. A terv határidőre befejeződött és olyan jól sikerült, hogy nem is álltak le vele. Kik is?, khm, azok, akiknek jele a 666, azaz magyarul hat-alom, hat-alom, hat-alom. Ők a hatalom mániások, eszközük a pénz és a félrevezetés. Olyan jól csinálják, hogy nem is láthatod őket. Akiket maguk helyett küldenek azok iskolázott színészek, de valódi kispályások, nyugodtan hívhatjuk őket politikusnak vagy az elitebb fajtát filantrópnak is.
Ezek a fránya fickók jól tudják, hogy annak idején Nemrót azért tudott olyan kimagasló eredményeket elérni, mert a társadalmat úgy szervezte, hogy rend-szerben legyen. Azokra számíthatott ebben, akik hajlamosak rendszerben gondolkodni. Ezek az emberek minden általánosítás ellenére a férfiak sorából kerülnek ki. A nő jogú társadalmak arám (Úr-anya) sorra megszűntek, szorultak a perifériára. De az egyensúly nő és férfi között sokáig fennmaradt. Különösen a szkíta társadalmakban lsd. Magyar , Székely címerek: a nap (csillag-férfi) és a hold (nő) szimbólumok egyforma méretűek.
De történt valami úgy kb. 4000 éve és megjelent egy olyan csoport, mely kiszakadt ebből az egyensúlyi állapotból. A hatalmat korlátlanul átvette egy tisztán férfiakból álló csoport. (Úr-apa, ejtsd arab) A szimbólumok torzultak, a megnövekedett hold már nem volt egyensúlyban a csillaggal. Ezekben a társadalmakban a nőket megfosztották szinte minden joguktól.
Volt egy emberfia, aki félidőben megpróbálta az egyensúlyi állapotot visszaállítani, ill. az embereket reménnyel ellátni a 2. félidőre. Ő azt mondta a kövezőknek: az az Y dobja rá az elsőt, aki bűntelen. Majd azt X-nek: menj, és többet ne vétkezzél.
Azóta eltelt 2000 év és azok a fickók, akik 4.000 éve tolják a korlátlan Y-hatást, már majdnem mindent megszereztek a földön. Jól szervett csapat, csak a célok nagyon rosszak, mármint annak a 98%-nak, akik nincsenek a pakliban vagy mai szóval nem „csókos”-ak. Az előbbi férfit épp egy csókkal árulták el, micsoda véletlen… Szóval itt egy újabb trükk, amit csak szőke forradalomnak neveztem el.
Mi is ez a forradalom? Adj a nőknek előjogokat, amivel úgysem tudnak jól élni, ezzel azokat az ellenségeidet, nemzeteket, ahol még maradt némi Y hatás, szépen kiheréled.
Majd amikor már csak te vagy egyedüli Y, akkor hirtelen alfa is leszel. Akár oda is migrálhatod magad.
A nem látható, de hathatós 6almat, úgy tudod a legkönnyebben észrevenni, hogy hirtelen azok a csoportok, akik soha semmiért nem harcoltak, egyszeriben jogokat nyernek csak úgy mellékesen. Példák:
huhhh, hol is kezdjem, nagyon sok ilyen van, kisebbségek Magyarországon nem kellett harcolniuk, ajándékba kapták. Melegek sztárolva vannak, szórványos magamutogatáson kívül, nem kellett semmiért harcolniuk. de pl. a cikkhez kapcsolódva
- feminizmus-egyenjogúság, kezdés XIX. század, eredményà ma már ők is dolgozhatnak, sőt kötelező is volt 1 időben lsd. kmk.
Az alma soha nem lesz egyenlő a körtével, csak ha mindkettő elveszíti az ízét és alakját. Azonban mindkettő finom gyümölcs.
- női bérek felzárkóztatása…harcoltak érte? Én lemaradtam…
- politikusok nemi arányának erőszakos beállítása…nesze neked demokrácia (mondjuk eddig is csak 1 kalap sz... volt)
- családjog, a gyereket automatikusan a nő kapja, még akkor is, ha ő töri a házasságot… és épp ezért a tartásdíjjal is számolhat…
 Persze nem ér az a család sokat, ahol nem működnek a dolgok, de ha tálcán kínáljuk a romlásnak indult dolgokat, naná hogy taccsra lesz vágva az összes család gyomra.
Ma már mindenkinek megvan mindene, hála a globális vállalatok tömeggyártásának. Lakás, kocsi, kaja, ruha, csak a színvonal különböző. Viszont nagy probléma van az idővel és a családdal, ezekből nem gyártanak a vállalatok. 
Minek maradjak vele, kérdezi az nlc-s nő magától, ha én igazából a gyereket szeretem és megvan mindenem, ami szükséges…különben is én szültem. A pasinak talán volt valami köze hozzá, de az már olyan régen volt…a tartás díj pedig érkezik.
Kicsit közeledve a mai valósághoz….
…adva van 1 női minőség, melynek jele a hold, ami mindig változik, napról napra. Hangulat és érzelmek uralják,

és adott 1 férfi minőség, ami térben és időben jól tájékozódik, jele a nap. Tervek és elvek jellemzik.
És adva van a korszellem, ami család ellenes, házasság ellenes és Isten ellenes, melyet a pénz, a politika és a megtévesztés jellemez.

Mi sülhet ki ebből a felállásból? Sajnos nem sok jó, de nézzük tényszerűen:

Megkötött és felbontott házasságok évente: forrás KSH

Azaz kb. 40 év alatt 1/10-ből eljutottunk az 1/3 értékhez. Háromból egy házasság válással fejeződik be. Nem beszélve arról, hogy ma már nem is divat a házasság, mert megteremtettünk minden jogi formát, hogy ne is kelljen.

Ha a gyermekszületést nézzük, még rosszabb az eredmény:

Csak 2001 óta 689.139 magzat gyilkosságot hajtottak vége, ami gond nélkül tudná még így is fedezni az 586.761-es erre az időszakra eső nemzetfogyást. Már nem kell háborúzni, saját magukat ölik az emberek.

Most érkeztem el a világ, a nemzet elemzése után életem kicsiny kávéscsészéjéhez, egy vagyok a sok közül. Túl vagyok 2 váláson és sajnos nem élhetek teljes családi életet.
Nem vagyok makulátlan, én is hibáztam, a rendszer része vagyok…sajnos. Mégis szerencsés vagyok, mert az egyik kollégám épp most mesélte, hogy ő sajnos csak 3x láthatja lányát évente, pedig bíróságra is járt.

Valahogy mégis azt érzem, hogy itt nincs valami rendjén, az erőtér nagyon el van tolódva az olyan férfiak hátrányára, akik szeretnének termékeny egyensúlyba maradni környezetükkel, családjukkal, nemzetükkel és az egész teremtett világgal.
Szerencsére másoknak is feltűnt, hogy itt nagyon nincsen rendjén a dolog és más megközelítésben, de annál eredményesebben próbálnak segíteni azoknak, akiknek még lehet. Zárásként Őket ajánlom a mellékelt linken:

Gondolkodó felebarátaimnak:

PCs

2020.09.19. kiegészítés más forrásból:
http://tttweb.hu/cikkek/kategoria/osszeeskuvesek/cikk/szex-es-az-uj-vilagrend

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fuss felirat a vádlin

Az egyetemes magyar nyelv

Pál-Pala-Palátó (Etruszk-Magyar nyelvrokonság)